INDIVIDUELE STEMBEVRIJDING

`

 

Je kunt bij mij terecht voor individuele sessies, bijvoorbeeld omdat je:

  • Meer tevoorschijn wilt komen en jouw stem wilt laten horen
  • Lucht wilt geven aan heftige gevoelens en emoties
  • Ernaar verlangt om te zingen, maar dit spannend vindt
  • Meer ruimte en vrijheid wilt voelen in je leven
  • Beter wilt leren omgaan met jouw hooggevoeligheid (HSP)
  • Verlangt naar écht contact en jouw maskers vaker af wilt zetten
  • Zingend diepere lagen in jezelf aanraakt, waar je pratend soms lastig bij kunt komen

Steeds weer verwonder ik mij over de diepgaande werking van stem, klank & trilling en de enorme wijsheid van het lichaam.
Ik bied je mijn liefdevolle aanmoediging bij jouw proces. Stap voor stap, in jouw eigen tempo. Zingend en voelend. Voelend en zingend.

 

Geluid geven aan dat wat in jou gehoord wil worden.”

Hieronder lees je verschillende manieren waarop ik individuele stembevrijding komende tijd aanbied en we corona proof kunnen werken met elkaar.

 

De Wijkplaats als praktijkruimte

Komende tijd wordt De Wijkplaats in Oudorp mijn praktijkruimte. Een prettige vrijstaande locatie met heel veel ruimte. Hier is 1,5 tot 3 meter afstand houden gegarandeerd mogelijk. Je kent deze plek wellicht van mijn groepslessen ‘Zingend tot jezelf komen’ of ‘Klinkend ontwaken in Oudorp’.

Adres: Herenweg 14, 1829 AG in Oudorp (Alkmaar)

 

Buiten in de natuur

Ik heb een aantal geschikte plekken in Alkmaar gevonden voor individuele stembevrijdingssessies in de buitenlucht. We kunnen daar prima 1,5 meter afstand houden en naar hartenlust zingen zonder dat we gehoord of gestoord worden. Als we buiten afspreken lijkt het me verstandig om onze afspraak ’s middags te plannen, zodat de temperatuur goed is. Bij slecht weer kunnen we alsnog uitwijken naar De Wijkplaats of een online sessie.

 

Online via Zoom of Whatsapp videobellen

Digitale sessies blijken verbluffend goed te werken. Ik heb hier de afgelopen maanden zowel als gever als ontvanger positieve ervaringen mee opgedaan. Anders, maar toch echt RAAK. Ook online kunnen we ons prima met elkaar verbinden en kan ik goed op jou ‘inzoomen’. 

Wat je hiervoor nodig hebt:

  • Wifi-bereik of onbeperkt internet databundel
  • Mobiele telefoon, iPad of vaste computer met camera + microfoon cq webcam. Zorg dat je telefoon of iPad helemaal opgeladen is, aangezien Zoom/ Videobellen veel energie kost. 
  • Een plek waar jij je vrij genoeg voelt om stembevrijdend te zingen. Bijvoorbeeld de slaapkamer of in je auto op een rustig plekje. Ik kan uiteraard rekening houden met het afspreken van een tijdstip waarop het bij jou rustig is in huis.

 

Tarief en kortingen

Prijs:   € 80,- per sessie 

Tijd:    circa 90 minuten per sessie

Wanneer je je aanmeldt voor 3 sessies individuele stembevrijding ontvang je 50% korting op de 3e sessie. Volg je al individuele stembevrijding bij mij? Plan de eerstvolgende keer 3 sessies in en ontvang ook 50% korting op de 3e sessie.

 

Weet je welkom en ervaar de diepgaande, helende werking van stembevrijding.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via email info@ingeberkhout.nl of telefoon 06-23 88 66 76.
Bij aanmelding ga je akkoord met mijn Algemene Voorwaarden.
Mocht je twijfelen over het maken van een afspraak: een telefonisch kennismakingsgesprek kan altijd.

 

Coronamaatregelen 

De zaal in De Wijkplaats is hoog en zal vóór, tijdens en ná het zingen extra geventileerd worden. 

We zullen 1,5 tot 3 meter afstand tot elkaar houden.  

We volgen de algemene richtlijnen op: geen handen schudden, regelmatig handen wassen, in de elleboog hoesten of niezen.

Bij corona-gerelateerde gezondheidsklachten wordt je verzocht niet te komen en tijdig telefonisch te annuleren. 

 


Stembevrijding heeft me inzichten gegeven, me weer sterker doen voelen en dichter bij mezelf kunnen brengen.
Inge heeft de gave om af te stemmen op wat er nodig is. Het is wonderbaarlijk om te ervaren wat dit elke keer teweeg brengt en dat het effect bewust en onbewust doorwerkt. “

Petra vd B.

Wat is het fijn dat er een plek is waarbij ik totaal mezelf mag zijn, waar ik níets hoef in te houden. Waar ik alles mag laten zien, horen en stromen. “

Annemieke

Wat mooi dat je iedere sessie helemaal open staat en durft te vertrouwen op wat er komt. Je biedt werkelijk een open ruimte, om te vertellen en zingen, om te laten ontvouwen… “

Els

Dank je wel dat je mij zo oordeelloos ontvangt. Daardoor durf ik mezelf te laten horen en met liefde en nieuwsgierigheid naar mijn eigen patronen te kijken. “

Yvonne

Het werkt echt heel ontspannend om juist een keer al mijn kwetsbaarheid toe te laten en niet sterk te hoeven zijn. Het geeft me heel veel ruimte. Bijzonder zeg! “

Monique

Vooraf had ik niet kunnen vermoeden dat de stembevrijdingsessies bij Inge me zoveel zouden brengen. Door de woorden los te laten en mijn gevoel in klanken om te zetten is bij mij iets in gang gezet waardoor ik nu de vrijheid voel om me gewoon ‘te laten horen’.
Inge bedankt dat je me deze reis hebt laten maken en daarbij op de bijna onbegaanbare stukken van de route ‘gewoon’ naast me liep en mij veiligheid en vertrouwen bood! “

Gloria

Ik ben blij dat ik het aangedurfd heb. Ik heb geleerd mijn gevoel beter uit te spreken. En daar ben ik blij mee en trots op! De stembevrijding bracht mij uit mijn hoofd in m’n lijf. Van piekeren naar vertrouwen op mijn gevoel. Dank voor jouw respect en integriteit Inge.

Ilse