Laatste update corona maatregelen

21-6: Vanaf 26 juni mag er weer volop samen gezongen worden in Nederland. Zowel buiten als binnen! Wel dient men 1,5 meter afstand te houden en zijn er diverse richtlijnen voor het zingen in groepsverband. Ik volg in al mijn groepsactiviteiten het zangprotocol van Koornetwerk Nederland.

10-4: Ik mag weer met groepen werken – we mogen eindelijk weer fysiek met elkaar zingen. Ik heb van de Kamer van Koophandel namelijk de code levensbeschouwelijke activiteiten gekregen, omdat mijn werk gaat over zin- & vormgeving van je leven, spiritualiteit en bewustzijn.

1-1: Je kunt nog steeds bij mij terecht voor individuele stembevrijding. Dit kan in het Alkmaarse Badhuis, online, buiten in de natuur of in het witte kerkje.

14-12: Vanwege de lockdown zijn de groepsworkshops wederom gestopt. Wel kun je nog steeds bij mij terecht voor individuele stembevrijding.

1-12: Met de inwerkingtreding van de COVID-19 wet op 1 december ontbreekt een wettelijke basis om zingen in groepsverband te verbieden. Daarom is per 1 december het verbod op zingen in groepsverband omgezet in een dringend advies om niet in groepsverband te zingen. Dat betekent dat het wordt afgeraden om te zingen in koren of om met meerdere mensen naar zangles te gaan.

18-11: de corona maatregelen zijn versoepeld maar blijven voor zingen echter van kracht. Er mag voorlopig nog steeds niet in groepsverband gezongen worden.

4-11: door strenge corona maatregelen mag er momenteel niet met meer dan 2 mensen bij elkaar gezongen worden.