Individuele stembevrijding

`

 

Je kunt bij mij terecht voor individuele sessies, bijvoorbeeld omdat je:

  • Meer tevoorschijn wilt komen en jouw stem wilt laten horen
  • Lucht wilt geven aan heftige gevoelens en emoties
  • Ernaar verlangt om te zingen, maar dit spannend vindt
  • Meer ruimte en vrijheid wilt voelen in je leven
  • Beter wilt leren omgaan met jouw hooggevoeligheid (HSP)
  • Verlangt naar écht contact en jouw maskers vaker af wilt zetten
  • Zingend diepere lagen in jezelf aanraakt, waar je pratend soms lastig bij kunt komen

 

Zing wat er in je leeft, maak bevrijdende klanken, zing je vrij!

.

Bij stembevrijding maak je verbinding met jezelf via jouw lichaam,  gevoelens en emoties. Ontdek wat er op dit moment in je leeft en wil klinken. Dit kan een zucht zijn, een klaagzang, een vreugdekreet… Door geluid te geven aan wat je van binnen ervaart, ontstaat jouw eigen ‘lied’: het lied van jouw ziel. Dit lied gaat niet over mooi of lelijk zingen, het gaat over jouw waarheid op dit moment. Wat soms niet in woorden gezegd kan worden, kan klinken in jouw lied.

..

Geluid geven aan dat wat in jou gehoord wil worden.”

.

Wanneer jouw stem vrij mag klinken zal je vrijheid ervaren. Vrij om uitdrukking te geven aan wat er in je leeft, wat je voelt, waar je naar verlangt. Het nodigt je uit om te zijn met wat er nu is. Bovendien ruimt het op en brengt het je in diep contact met jouw binnenwereld. 

Steeds weer verwonder ik mij over de diepgaande werking van stem, klank & trilling en de enorme wijsheid van het lichaam.
Ik bied je mijn liefdevolle aanmoediging bij jouw proces. Stap voor stap, in jouw eigen tempo. Zingend en voelend. Voelend en zingend.

 

Alkmaarse badhuis als praktijkruimte

Het Alkmaarse badhuis is sinds kort mijn nieuwe praktijkruimte. Een prettige vrijstaande locatie met veel ruimte en een mooie zachte sfeer. De ventilatie is goed en afstand tot elkaar houden is gegarandeerd mogelijk.

Ken je dat, dat jouw zingen onder de douche zo mooi klinkt? Het badhuis heeft hetzelfde effect en die akoestiek werkt enorm ondersteunend bij stembevrijding!  

Adres praktijkruimte Badhuis: Kwerenpad 11, 1811 DB in Alkmaar.

Adres parkeergarage Schelphoek: Korte vondelstraat 4, 1811 AE in Alkmaar. Dit is op 5 minuten loopafstand door het park.

 

Buiten in de natuur

We kunnen buiten in de natuur zingen. Ik weet een aantal geschikte plekken in Alkmaar, Bergen, Egmond en Bergen aan Zee  voor individuele stembevrijdingssessies in de buitenlucht. We kunnen daar naar hartenlust zingen zonder dat we gehoord of gestoord worden. Als we buiten afspreken is het handig om onze afspraak ‘s middags te plannen, zodat de temperatuur goed is. Bij slecht weer kunnen we alsnog uitwijken naar het Alkmaarse badhuis of een online sessie.

 

Online via ZOOM

Digitale sessies blijken verbluffend goed te werken. Ik heb hier afgelopen jaar positieve ervaringen mee opgedaan, zowel als gever als ontvanger. Anders, maar toch echt RAAK. Ook online kunnen we ons prima met elkaar verbinden en kan ik goed op jou ‘inzoomen’. 

Wat je hiervoor nodig hebt:

  • Wifi-bereik of onbeperkt internet databundel
  • Mobiele telefoon, iPad of vaste computer met webcam. Zorg dat je telefoon of iPad helemaal opgeladen is, aangezien videobellen veel energie kost. 
  • Een plek waar jij je vrij genoeg voelt om stembevrijdend te zingen. Bijvoorbeeld de slaapkamer of een ander rustig plekje. Ik kan uiteraard rekening houden met het afspreken van een tijdstip waarop het bij jou rustig is in huis.

.

Het witte kerkje De Terp in Oudorp 

Ik bied individueel zingen op een wel heel bijzondere locatie aan: het witte kerkje De Terp in Oudorp!! Deze kerk heeft een prettige, lichte sfeer en een práchtige akoestiek. Het kerkje omarmt, luistert, tilt jouw authentieke klanken op, geeft een echo en maakt de trillingen van je stem diep voelbaar. Er staat een piano waarop ik je graag begeleid met vrije improviserende klanken, een wereldlied of een mooie mantra. 

Maak van jouw zingen een bijzondere unieke ervaring!    

Adres: Kerklaan 4, 1829 BS in Oudorp (Alkmaar)

 

Tarieven

Losse sessie

€ 100

Speciale sessie in het witte kerkje De Terp in Oudorp

€ 150

Proefserie van 3x stembevrijding

€ 270

Uitgebreid traject van 7x stembevrijding

€ 595

Compleet pakket van 10x stembevrijding, inclusief een keer zingen in het witte kerkje!

€ 900

.

Een sessie duurt circa 1,5 uur per keer.
Een speciale sessie in het witte kerkje duurt 2 uur.

.

Weet je welkom en ervaar de diepgaande, helende werking van stembevrijding.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via email info@ingeberkhout.nl of telefoon 06-23 88 66 76.
Bij aanmelding ga je akkoord met mijn Algemene Voorwaarden.
Mocht je twijfelen over het maken van een afspraak: een telefonisch kennismakingsgesprek kan altijd.

 

Je bent hier om je eigen licht te herkennen en te verankeren in de aarde.
Je bent hier om je te ontplooien naar de verlangens van je hart.
Je bent hier om te dansen op de muziek van je ziel. Te bewegen op het ritme van je eigen natuur.
Je bent hier om de vreugde te proeven van het zingen van het lied van jouw essentie.
Deze diepe, onvoorwaardelijke afstemming op jeZelf maakt je vrij.
Pamala Kribbe

.

Coronamaatregelen 

De zaal in het Alkmaarse badhuis is groot en zal vóór, tijdens en na het zingen extra geventileerd worden. 

We zullen veel afstand tot elkaar houden.  

We volgen de algemene richtlijnen op: geen handen schudden, regelmatig handen wassen, in de elleboog hoesten of niezen.

Bij corona-gerelateerde gezondheidsklachten wordt je verzocht niet te komen en tijdig telefonisch te annuleren. 

 


Wat is het fijn dat er een plek is waarbij ik totaal mezelf mag zijn, waar ik níets hoef in te houden. Waar ik alles mag laten zien, horen en stromen. “

Annemieke

Wat mooi dat je iedere sessie helemaal open staat en durft te vertrouwen op wat er komt. Je biedt werkelijk een open ruimte, om te vertellen en zingen, om te laten ontvouwen… “

Els

Stembevrijding heeft me inzichten gegeven, me weer sterker doen voelen en dichter bij mezelf kunnen brengen.
Inge heeft de gave om af te stemmen op wat er nodig is. Het is wonderbaarlijk om te ervaren wat dit elke keer teweeg brengt en dat het effect bewust en onbewust doorwerkt. “

Petra vd B.

Dank je wel dat je mij zo oordeelloos ontvangt. Daardoor durf ik mezelf te laten horen en met liefde en nieuwsgierigheid naar mijn eigen patronen te kijken. “

Yvonne

Het werkt echt heel ontspannend om juist een keer al mijn kwetsbaarheid toe te laten en niet sterk te hoeven zijn. Het geeft me heel veel ruimte. Bijzonder zeg! “

Monique

Vooraf had ik niet kunnen vermoeden dat de stembevrijdingsessies bij Inge me zoveel zouden brengen. Door de woorden los te laten en mijn gevoel in klanken om te zetten is bij mij iets in gang gezet waardoor ik nu de vrijheid voel om me gewoon ‘te laten horen’.
Inge bedankt dat je me deze reis hebt laten maken en daarbij op de bijna onbegaanbare stukken van de route ‘gewoon’ naast me liep en mij veiligheid en vertrouwen bood! “

Gloria

Ik ben blij dat ik het aangedurfd heb. Ik heb geleerd mijn gevoel beter uit te spreken. En daar ben ik blij mee en trots op! De stembevrijding bracht mij uit mijn hoofd in m’n lijf. Van piekeren naar vertrouwen op mijn gevoel. Dank voor jouw respect en integriteit Inge.

Ilse