Locaties individuele stembevrijding


Alkmaarse Badhuis

Ken je dat, dat jouw zingen onder de douche zo mooi klinkt? Het Badhuis heeft hetzelfde effect en die akoestiek werkt enorm ondersteunend bij stembevrijding!

Het Alkmaarse Badhuis is een prettige vrijstaande locatie met veel ruimte en een mooie zachte sfeer. Afstand tot elkaar houden is gegarandeerd mogelijk en de ventilatie is goed.

Adres: Kwerenpad 11, 1811 DB in Alkmaar.


Bij mij thuis

Sinds kort ben je ook van harte welkom voor een stembevrijdingssessie bij mij thuis. De woonkamer heb ik omgetoverd tot praktijkruimte.

Van maandag t/m donderdag hebben we het rijk voor ons alleen om vrijuit te zingen, klinken & bewegen. Er zijn verschillende instrumenten aanwezig waarop ik je kan ondersteunen, zoals de piano, sjamanendrum of djembé.

Adres: Wiardi beckmanstraat 35, 1814 KR in Alkmaar.


Buiten in de natuur

Buiten in de natuur zingen is heerlijk. Ik weet een aantal plekken rondom Alkmaar die geschikt zijn voor stembevrijding in de buitenlucht. We kunnen daar naar hartenlust zingen zonder dat we gehoord of gestoord worden.

Als we buiten in de natuur afspreken is het handig om onze afspraak ‘s middags te plannen, zodat de temperatuur goed is. Bij slecht weer kunnen we alsnog uitwijken naar een andere locatie.

.


Online via ZOOM

Digitale sessies blijken verbluffend goed te werken. Ik heb hier positieve ervaringen mee opgedaan, zowel als gever als ontvanger. Anders, maar toch echt RAAK. Ook online kunnen we ons prima met elkaar verbinden en kan ik goed op jou ‘inzoomen’.

Zorg voor een plek waar jij je vrij genoeg voelt om stembevrijdend te zingen/ klinken. Ik kan uiteraard rekening houden met het afspreken van een tijdstip waarop het rustig is bij jou thuis.


Het witte kerkje De Terp in Oudorp

Deze bijzondere locatie maakt van jouw zingen een unieke ervaring!

Het witte kerkje  heeft een prettige, lichte sfeer en een práchtige akoestiek. Ze omarmt, luistert, tilt jouw klanken op, geeft een echo en maakt de trillingen van je stem diep voelbaar. Er staat een piano waarop ik je graag begeleid met vrije improviserende klanken of een mooie mantra.

Adres: Kerklaan 4, 1829 BS in Oudorp (Alkmaar)


.

Weet je van harte welkom en ervaar de diepgaande, helende werking van stembevrijding.